Wilt u op een snelle, efficiënte en innovatieve manier uw concurrentiële positie verstevigen? Dat kan met de hulp van Flanders’ FOOD, het innovatieplatform voor de voedingsindustrie en aanverwante sectoren.
U kan als voedingsbedrijf bij het innovatieplatform Flanders’ FOOD terecht om
- wetenschappelijk-technologische kennis op te vragen
- productieprocessen te stroomlijnen
- voedselverliezen te beperken
- nevenstromen nuttig in te zetten.
Via onderzoeksprojecten, een-op-een-adviesverlening, studiedagen en workshops, publicaties en netwerking helpt het u om nieuwe of verbeterde producten en processen te ontwikkelen. Zo hebt u een streepje voor op andere bedrijven in de sector.
Flanders’ FOOD werd opgericht door de voedingsindustrie met steun van de Vlaamse overheid. Het wil de wetenschappelijk-technologische kennis van voedingsbedrijven opkrikken zodat ze hun producten en processen op een innovatieve manier kunnen optimaliseren.
In de brochure 'Voedselverlies, een probleem van iedereen' (zie rechterbalk 'Over deze TIP') vindt u alvast een stappenplan en specifieke maatregelen om voedseverlies in uw bedrijf tegen te gaan.
|